Rólunk

A musicdivision.hu Magyarország első számú otthoni zenekészítéssel, zeneszerkesztéssel és stúdiózással foglalkozó információs oldala.

A Music Division 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy a zenélni vágyóknak minden olyan információt elérhetővé tegyen, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy önmaguk kifejezéséhez a megfelelő és hozzájuk leginkább illő utat választhassák. Minden ismertetővel és cikkel a lehető legobjektívebben próbáljuk meg az egyes témákat megközelíteni. A témákkal megpróbáljuk lefedni a legfontosabbakat az otthoni stúdiók megtervezésétől a komplex többsávos felvételek kivitelezéséig.

Elsődleges célközönségnek az otthon zenélni vágyó fiatalokat (DJ-k, producerek, együttesek, független zenészek) tekintjük, akik szeretnének magukból többet kihozni és megmutatni tudásukat a világnak. A zenei és közösségi oldal pillanatnyilag két részre osztható. Az egyik az ismertetőket tartalmazza több témában. Ezek segítenek megérteni az otthoni zenélés kellékeinek működését és a zenekészítés alapjait és folyamatát, illetve fényt derítenek arra, hogy miért ennyire népszerű a manapság legtöbbünk számára is elérhető közelségbe kerülő Home Stúdió világa. Az ismertetőkön kívül érdekességeket, gondolatokat és tapasztalatokat is találhatunk több témában.

A másik a Facebook oldalunk és Facebook csoportunk, mellyel lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy a téma iránt érdeklődők egy nagyobb bázis tagjai lehessenek és megoszthassák véleményüket, kérdésüket a többiekkel. A legfrissebb híreket és cikkeket Facebook és RSS feeden keresztül biztosítjuk.

Ha kérdésed lenne a továbbiakban, kérjük küldj nekünk üzenetet.

Impresszum

Főszerkesztő:
Révfalvi Attila   (INFO kukac MUSICDIVISION pont HU)

Társszerkesztő:
Kertész Zoltán   (KERYZ kukac MUSICDIVISION pont HU)

Jogi Közlemény

Figyelem!

Az oldalon megtalálható anyagok máshol való engedély nélküli megjelentetése vagy jogtalan felhasználása törvénybe ütközik, és jogi, vagy bírósági eljárást vonhat maga után.

Az oldal bármely saját készítésű szöveges vagy képi anyagának, vagy ezek részleteinek másodközlése bármely nyomtatott, internetes vagy egyéb médiumban csak az oldal szerkesztőinek és az adott anyag szerzőjének írásos engedélyével, és forrásmegjelöléssel lehetséges.

A forrásmegjelölés önmagában nem jelent engedélyt, a forrásmegjelöléssel történő másolás ugyanúgy jogsértésnek minősül!

Személyes adatok védelme

A személyes adatokat a következő rendeletek figyelembe vételével kezeljük:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;

A MusicDivision.hu nem ad át és nem ad el harmadik fél számára adatokat.